TIM

Naš tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom djelovanja u različitim područjima prava. Ulažemo u pravno usavršavanje i kvalitetu znanja te aktivno pratimo novosti i promjene u zakonodavstvu s ciljem kontinuiranog pružanja pravnih usluga visoke kvalitete.

PARTNERI

MARKO KALLAY
odvjetnik, stalni sudski tumač za engleski i njemački jezik
Od 2006. godine partner i član uprave u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnik s više od 20 godina iskustva specijaliziran je u područjima arbitraža i mirenja, bankarstva i financija, nekretnina, energetike, infrastrukture, zaštite okoliša i projektnog financiranja, trgovačkog prava, odnosa s regulatorima te javne nabave, koncesija i javno-privatnih partnerstava.
IVNA MEDIĆ, MBA, MSc
odvjetnica, registrirani izmiritelj
Od 2013. godine partner, a od 2016. godine i član uprave u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnica s više od 15 godina iskustva specijalizirana je u područjima trgovačkog prava, preuzimanja i spajanja, arbitraža i mirenja, naplate potraživanja, parničnih, stečajnih i predstečajnih postupaka te zastupanja u upravnim i kaznenim postupcima.
MARA TERIHAJ MACURA
odvjetnica, specijalist za javnu nabavu
Od 2017. godine partner u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnica s više od 10 godina radnog iskustva specijalizirana je u područjima trgovačkog prava, javne nabave, odnosa s regulatorima, energetike, infrastrukture, zaštite okoliša i projektnog financiranja te stečajnih i predstečajnih postupaka.
IVAN MATIĆ
odvjetnik, registrirani izmiritelj
Od 2017. godine partner u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnik s više od 10 godina radnog iskustva specijaliziran je u područjima radnog prava, nekretnina, trgovačkog prava, zaštite osobnih podataka te arbitraže i mirenja.
DAMJAN VUKIĆ
Odvjetnik
Od 2022. godine partner u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnik s više od 10 godina radnog iskustva specijaliziran je u područjima rješavanja sporova, bankarskog prava i financija, građevinskog prava, nekretnina, parnica, stečajnih i insolvencijskih postupaka, te naplate potraživanja.

ODVJETNICI

Odvjetnik

VELID NASIF

Kao odvjetnik od 2016. godine specijaliziran je u područjima nekretnina, trgovačkog prava, zastupanja u upravnim, kaznenim, prekršajnim postupcima i postupcima naknade štete, bankarskog prava i naplati potraživanja, stečajnim te insolvencijskim postupcima. Služi se engleskim, njemačkim i slovenskim jezikom.

Odvjetnica

ELIZABETA KOVAČ

Od 2023. godine odvjetnica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. specijalizirana u područjima građanskog i trgovačkog prava te je stečajni upravitelj. Služi se engleskim i španjolskim jezikom.

Odvjetnik

DARIO ŠTRBAC

Od 2022. godine odvjetnik u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. specijaliziran u područjima ovršnih postupaka, radnog prava te upravnog i građanskog prava. Služi se engleskim i francuskim jezikom.

Odvjetnik

DAMIR PAVIĆ

Od 2023. godine odvjetnik u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. specijaliziran u područjima građanskog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se njemačkim jezikom.

Odvjetnica

LARA KOLEGA

Od 2024. godine odvjetnica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. specijalizirana u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim i talijanskim jezikom.

VJEŽBENICI

Vježbenica

IVA JANČEVSKI

Od 2021. godine odvjetnička vježbenica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnička vježbenica specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim i njemačkim jezikom.

Vježbenica

ANDREA KOPIĆ

Od 2022. godine odvjetnička vježbenica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnička vježbenica specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim, slovačkim i njemačkim jezikom.

Vježbenik

ZVONIMIR PETROVČIĆ

Od 2023. godine odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnički vježbenik specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim i njemačkim jezikom.

Vježbenica

IVANA ROČIĆ

Od 2023. godine odvjetnička vježbenica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnička vježbenica specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim jezikom.

Vježbenica

ANTONIA ČIKUTOVIĆ LJUBA

Od 2023. godine odvjetnička vježbenica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnička vježbenica specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Završila je obuku za medijatora te je registrirana izmiriteljica. Služi se engleskim jezikom.

Vježbenica

LUCIJA LASIĆ

Od 2024. godine odvjetnička vježbenica u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnička vježbenica specijalizira se u područjima građanskog i građansko-procesnog prava, ovršnog prava, trgovačkog prava i prava društava. Služi se engleskim jezikom.