TIM

Naš tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom djelovanja u različitim područjima prava. Ulažemo u pravno usavršavanje i kvalitetu znanja te aktivno pratimo novosti i promjene u zakonodavstvu s ciljem kontinuiranog pružanja pravnih usluga visoke kvalitete.

MARKO KALLAY
odvjetnik, stalni sudski tumač za engleski i njemački jezik
Od 2006. godine partner i član uprave u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnik s više od 20 godina iskustva specijaliziran je u područjima arbitraža i mirenja, bankarstva i financija, nekretnina, energetike, infrastrukture, zaštite okoliša i projektnog financiranja, trgovačkog prava, odnosa s regulatorima te javne nabave, koncesija i javno-privatnih partnerstava.
IVNA MEDIĆ, MBA, MSc
odvjetnica, registrirani izmiritelj
Od 2013. godine partner, a od 2016. godine i član uprave u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnica s više od 13 godina iskustva specijalizirana je u područjima trgovačkog prava, preuzimanja i spajanja, arbitraža i mirenja, naplate potraživanja, parničnih, stečajnih i predstečajnih postupaka te zastupanja u upravnim i kaznenim postupcima.
MARA TERIHAJ
odvjetnica, specijalist za javnu nabavu
Od 2017. godine partner u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnica s više od 8 godina radnog iskustva specijalizirana je u područjima trgovačkog prava, javne nabave, odnosa s regulatorima, energetike, infrastrukture, zaštite okoliša i projektnog financiranja te stečajnih i predstečajnih postupaka.
IVAN MATIĆ
odvjetnik, registrirani izmiritelj
Od 2017. godine partner u Odvjetničkom društvu KALLAY & PARTNERI d.o.o. Kao odvjetnik s više od 8 godina radnog iskustva specijaliziran je u područjima radnog prava, bankarstva i financija, naplate potraživanja, trgovačkog prava, te arbitraže i mirenja.