O NAMA

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI osnovano je 2006. godine te uspješno posluje sve do današnjeg dana šireći polje svojeg djelovanja i broj klijenata sveobuhvatnim pružanjem odvjetničkih usluga prema načelu single entry point za sve usluge.

Visoka razina stručnosti i iskustvo u najsloženijim pravnim problemima, dinamičnost našega odvjetničkog društva, fleksibilnost u pristupu, proaktivno djelovanje naših specijaliziranih timova, inovativnost svih članova tima kao eksperata za pojedino pravno područje i usmjerenost na rješavanje problema naših klijenata stvorili su efikasan okvir za djelovanje temeljem uspostavljenoga dugoročnog povjerenja između klijenata i našega odvjetničkog društva.

Članovi naših timova pružaju odvjetničke usluge na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, slovenskom i španjolskom jeziku.

NACIONALNA I REGIONALNA PRISUTNOST

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. jedno je od osnivača organizacije ADRIATIC LEGAL NETWORK (ALN) – mreže odvjetničkih društava u široj regiji koja uključuje tržišta jugoistočne Europe i Austrije, a što omogućuje našim klijentima da s razlogom očekuju kvalitetnu i pravodobnu sveobuhvatnu pravnu uslugu i u široj regiji.

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI ima uspostavljenu suradnju s odvjetničkim uredima u Slavonskom Brodu, Rijeci, Šibeniku i Zadru, a što nam omogućuje pravodobno pružanje kvalitetne usluge ne samo u Zagrebu i okolici nego i na području cijele Republike Hrvatske.

PRISTUP

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI u pristupu pravnim izazovima njeguje izvrsnost, pouzdanost i osobni integritet svih naših zaposlenika. Uz veliko iskustvo i visok stupanj ekspertize i specijalizacije naši timovi uz kontinuirano usavršavanje prate i međunarodna dostignuća, kako u dijelu primjene prava tako i u tehnološkom razvoju.

Inovativnost, fleksibilnost u pristupu, proaktivnost i odlučnost kriteriji su kojima se vodimo u rješavanju svakoga pravnog izazova koji je pred nama.