Novosti

SURADNJA S ANDERSEN GLOBAL

Andersen Global odabrao Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI
za suradnju u Hrvatskoj

Andersen Global i Andersen Rechtsanwaltsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft mbH su potpisali Ugovor o suradnji sa Odvjetničkim društvom KALLAY & PARTNERI d.o.o.

Andersen Global je međunarodno udruženje pravno odvojenih i neovisnih članova, koje okuplja porezne i pravne stručnjake širom svijeta. Udruženje koje je 2013. godine osnovalo društvo Andersen Tax LLC u Sjedinjenim Američkim Državama, trenutno okuplja više od 5.000 profesionalaca i sa svojim povezanim i pridruženim društvima je prisutno na više od 161 lokaciji širom svijeta.

Potpisivanjem Ugovora o suradnji sa Odvjetničkim društvom KALLAY & PARTNERI d.o.o. je ustanovljena prisutnost Andersen Global u Hrvatskoj te je nastavljena ekspanzija udruženja u regiji. Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. je izabrano za suradnju nakon pažljive analize hrvatskog tržišta.

“... Vrijednosti našeg Odvjetničkog društva su predanost, transparentnost, pouzdanost i pružanje našim klijentima najbolje prave usluge, a što su vrijednosti koje se jako dobro uklapaju u standarde i viziju Andersen Global...” rekao je osnivač i direktor društva Marko Kallay. “... Ova suradnja će nam omogućiti da razinu usluge koju pružamo našim klijentima podignemo na višu razinu i proširimo naše djelovanje. Veselimo se suradnji sa našim kolegama iz Andersen Global, kako u regiji tako i šire...”.

“...Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. već ima uspostavljenu suradnju sa ostalim društvima sa kojima surađujemo u regiji i njihova sinergija je sastavni dio naše strategije širenja ...” rekao je Mark Vorsatz, predsjednik i izvršni direktor udruženja Andersen Global. “... Marko i njegov tim dijele našu predanost pružanju vrhunske usluge i našu strast za upravljanjem i neovisnošću...”

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. je osnovano 2006. godine i od tada se razvilo u jedno od najvećih odvjetničkih društava u Republici Hrvatskoj, a koje pruža usluge pravnog zastupanja i širok spektar ostalih pravnih usluga brojnim domaćim i međunarodnim klijentima..