Novosti

Andersen Global učvrstio svoje prisustvo u Hrvatskoj

Andersen Global nastavlja svoju snažnu europsku prisutnost kroz pružanje pravnih, poreznih i savjetodavnih usluga u Republici Hrvatskoj.

Andersen BD d.o.o. (ranije BD Savjetovanje d.o.o.) je postao najnoviji član Andersena, zajedno sa odvjetničkim društvom KALLAY & PARTNERI d.o.o., a s kojim Andersen Global surađuje još od 2019. godine.  

Zajedno, Andersen BD d.o.o.  i KALLAY & PARTNERI d.o.o. će kao društva članovi Andersen Global pružati sveobuhvatnu poreznu i pravnu uslugu, primjenjujući jedinstven i besprijekoran pristup globalne organizacije.


„…Kako porezno zakonodavstvo i zakonodavstvo uopće na globalnoj razini postaje sve složenije, cilj nam je nastaviti pružati najkvalitetnije usluge i klijentima pomagati u različitim aspektima poslovanja..“, istaknula je Branka Topolovec, Andersenova nova partnerica u Hrvatskoj. „…Usvajanje brenda Andersen predstavlja prekretnicu u rastu i razvoju našeg društva, a pruža nam i prednost na tržištu u odnosu na konkurente jer nam omogućuje da klijentima pružamo najbolje usluge dostupne u Hrvatskoj, kao i na globalnoj razini…“.

Andersen je u Hrvatskoj usmjeren na hrvatska poduzeća u stranom vlasništvu i privatne klijente te pruža usluge poreznog, financijskog i poslovnog savjetovanja, uključujući usluge procjene vrijednosti, podršku prilikom spajanja i akvizicija te usluge dubinske analize. Društvo KALLAY & PARTNERI domaćim i stranim klijentima pruža čitav niz pravnih usluga na području trgovačkog prava i prava trgovačkih društava, zemljišno knjižnog prava i radnog prava, kao i u postupcima naplate potraživanja, stečaja, likvidacije, restrukturiranja i javne nabave.


„…Članstvo u udruženju Andersen Global omogućit će nam širenje prisutnosti i obogaćivanje ponude usluga koje nudimo našim klijentima…“, istaknuo je Marko Kallay, Andersenov partner i direktor društva KALLAY & PARTNERI. „…S Brankom i njezinim timom imamo izvrsnu suradnju te nam je zadovoljstvo što ćemo i nadalje surađivati kako bismo našim klijentima pružali sveobuhvatna i integrirana rješenja…“.

Predsjednik udruženja Andersen Global i izvršni direktor Andersena Mark Vorsatz dodao je: „..Tim u Hrvatskoj jača našu posvećenost pružanju neovisnih i sinergijskih usluga klijentima. Takva integracija podržava razvoj globalne platforme naše organizacije te nam omogućuje obuhvatiti i ovu regiju…“.

Andersen Global je međunarodno udruženje pravno odvojenih i neovisnih članova, u čijem su sastavu porezni i pravni stručnjaci diljem svijeta. Udruženje je 2013. godine osnovao američki član Andersen Tax LLC, a danas Andersen Global okuplja preko 9.000 stručnjaka iz čitavoga svijeta i prisutan je na preko 326 lokacija putem društava članova i suradnika.