O nama

Naše dugogodišnje iskustvo u pružanju pravnih usluga u različitim područjima prava omogućava nam da svojim klijentima pružimo svu potrebnu pravnu podršku.

Naše odvjetničko društvo osnovano je 2006. godine, 2012. godine preoblikovano je u društvo s ograničenom odgovornošću, a od 2015. godine posluje pod nazivom Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o.

Tijekom godina rada, Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. razvilo se u jedno od većih hrvatskih odvjetničkih društava koje brojnim inozemnim i domaćim klijentima pruža široki spektar odvjetničkih i pravnih usluga.

Dinamično poslovno i međunarodno okruženje u kojem poslujemo, kao i svakodnevno suočavanje s novim izazovima i potrebama naših klijenata, zaslužni su za stvaranje dinamičnog, fleksibilnog i inovativnog tima Odvjetničkog društva KALLAY & PARTNERI d.o.o.

Dugogodišnje iskustvo u pružanju odvjetničkih i pravnih usluga u različitim pravnim područjima omogućuje nam da svojim klijentima pružimo svu potrebnu pravnu podršku, i to kako u najsloženijim transakcijama, tako i u njihovom svakodnevnom poslovanju.

Naš pristup klijentima temelji se na razumijevanju potreba i ciljeva klijenata, što zajedno s našom predanošću, pouzdanošću i pravovremenoj reakciji, kao vrijednostima kojima osobito težimo u svojem svakodnevnom radu, osigurava da naši klijenti dobiju vrhunsku profesionalnu uslugu.

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. je jedan od osnivača Adriatic Legal Network-a (ALN), mreže odvjetničkih društava u široj regiji koja uključuje tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Albanije i Austrije. Glavni cilj ALN-a je povezivanje i poslovna suradnja odvjetničkih društava članova ALN-a kako bi se našim klijentima osigurala jednaka kvaliteta pružanja odvjetničkih i pravnih usluga na području cijele regije, ali i šire.

Naše odvjetničko društvo poslovno surađuje i s kolegama na području cijele Republike Hrvatske, što nam omogućuje pravodobno pružanje kvalitetne usluge ne samo u Zagrebu i okolici, nego i na području cijele Republike Hrvatske. Posebno bismo istaknuli dugogodišnju uspješnu poslovnu suradnju s kolegama odvjetnikom Krešimirom Pencingerom iz Slavonskog Broda, odvjetnikom Markom Kuvačem i odvjetnicom Majom Kuvač iz Rijeke, odvjetnicom Brankom Vukov i odvjetnicom Zoranom Laurić Maglov iz Šibenika, odvjetnicom Marinom Skorić iz Zadra te odvjetnikom Josipom Čičekom i odvjetnikom Antoniom Trcinom iz Zagreba.

Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o. je redovito priznato i rangirano od strane Legal 500, Chambers & Partners i International Financial Law Review (IFLR), a odvjetnici iz našeg odvjetničkog društva članovi su raznih međunarodnih pravnih i drugih stručnih udruženja i organizacija kao što su International Bar Association, Američka gospodarska komora u Hrvatskoj (AmCham Croatia), Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora (AHK Kroatien), stalni su sudski tumači za strane jezike, izmiritelji, nositelji certifikata u području javne nabave, zastupnici za žigove i drugo.

Svojim klijentima u mogućnosti smo pružiti pravnu podršku na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, slovenskom i španjolskom jeziku.

 

Onamalogs3